Workshops | Evenementen

Deze workshops zijn zowel een uitdaging voor beginners ter kennismaking, als gevorderde Tai Chi-ers, voor verdieping en verfijning van je Tai Chi kennis.
Iedereen is van harte welkom, je werkt altijd met en in je eigen kunnen.
De oefeningen worden rustig opgebouwd. Zo kun je jezelf op een plezierige manier ontwikkelen en in je kracht komen te staan.
Je lichaam werkt als spiegel voor de ziel, de weg van de minste weerstand.

Staat jou workshop hier niet bij? Op verzoek kom ik graag naar je school of plaats voor het onderwijzen van Tai Chi vormen en technieken.
Of maak een afspraak voor privé training. Neem contact op met Judith voor informatie, mogelijkheden en voorwaarden.

Klankmeditatie 21 april 202 3

Een unieke ervaring met klanken die diep resoneren in je lichaam. Klankreis en meditatie door Judith van Drooge (Inner Touch Tai Chi) en Gerrit Snellenburg (Klankresonantie Zwolle).

Tai Chi Stok 16 oktober 2022

Stok vorm inclusief de Zhu Dao Chi Kung “de weg van bamboe”

Pushing Hands 26 november 2022

Oefeningen in tweetallen, test je gronding, houding en balans, zelf coaching methode door Judith van Drooge.

Maditatie moment

Visualiserende ontspanningsmeditaties, intuïtieve ontwikkeling, geluidsopnames
via WhatsApp ontvangen. Ingesproken tijdens live sessies door Judith van Drooge.

Wereld Tai Chi dag Zwolle 29 april 2023

Tai Chi festival in Zwolle van 11 tot 14 uur in Park de Wezenlanden. We vieren deze dag Wereld Tai Chi Dag. Over de hele wereld doen mensen deze dag Tai Chi zodat er een golf van positieve vredige energie over de aarde gaat. Energie opdoen in de Global Tai Chi wave. Tune in waar je ook bent. Wij zetten de juiste mind-set neer en nodigen je uit om positieve vibes door je heen te laten stromen, ontvangen en doorgeven. Wees die druppel in de oceaan, samen één. One world … One breath, is het wereldwijde motto! Samen bewegen als een school vissen, een zwerm vogels. Houd de datum vrij en kom met ons genieten van dit oplaad moment. Meerdere leraren en Tai Chi scholen zullen aanwezig zijn in het park, het wordt een feest van (h)erkenning, verrassing, verscheidenheid, uitwisseling en TAI CHI. Kijk voor een indruk van ons festival op www.wereldtaichidag.nl

Workshop Chi Kung / Qigong in Zwolle

Nog géén datum voor jou workshop?

Buiten of binnen les, vrij bewegen en ademen, door Judith van Drooge.

Als je graag een workshop Stok, Zwaard, Sabel, Waaier, Pushing Hands, Chi Kung wilt volgen mail Judith zodat er met andere belangstellenden een gepaste datum geprikt kan worden.