Meditatie moment, 100% in het moment

Meditatie groep
Visualiserende ontspanningsmeditaties, intuïtieve ontwikkeling,
geluidsopnames via WhatsApp ontvangen welke zijn ingesproken tijdens live sessies door Judith van Drooge.
Dit is een eenmalige activiteit speciaal voor u, juist NU!
Meditaties, zittend (staand of liggend) kan je ten alle tijden beluisteren of opnieuw herhalen als het je bevalt.
Kies daarvoor een rustig moment waarbij je niet gestoord wordt. Een moment voor jezelf om uit het hoofd en in je hart te komen.
Je gedachtes te laten rusten, non actief, in de yin stand te zetten. Te luisteren naar je ademhaling. Geniet van de “Wave of life”.

WhatsApp groep

Ik maak een WhatsApp groep aan voor iedereen die hierin geïnteresseerd is, hierin worden de meditaties gedeeld. Via WhatsApp kan er door de verschillende deelnemers gemakkelijk feedback gegeven worden. Deel bijv. jou bevindingen, want jou beleving is vaak ook heel waardevol voor anderen. Soms is 1 woord genoeg of er kan een gesprek ontstaan.

Praktische informatie

De hele zomer krijg je meditatie luister fragmenten toegestuurd zodat je relaxed de zomer door kunt komen. En verfrist door 2020 (be)leeft. De meditaties duren gemiddeld 45 minuten. Je krijgt 2 meditaties per week die je te allen tijde kunt beluisteren. Voor het ontvangen van de meditaties in de groep vraag ik een bijdrage van 70 euro; dit is gemiddeld 2,80 euro per meditatie.

Wil je liever niet in de groep maar de meditatie privé ontvangen via WhatsApp dan is de bijdrage 125 euro; gemiddeld 5 euro per meditatie.

Speciaal voor u, juist NU!

Geef je op voor de meditaties en bevestig je plaats door je mobiele telefoonnummer te mailen bij je aanmelding en het bedrag over te maken op rekeningnummer NL19RABO01559.64.461 t.n.v. J. van Drooge o.v.v. Meditatie