Workshops | Evenementen

Deze workshops zijn zowel een uitdaging voor beginners ter kennismaking, als gevorderde Tai Chi-ers, voor verdieping en verfijning van je Tai Chi kennis.
Iedereen is van harte welkom, je werkt altijd met en in je eigen kunnen.
De oefeningen worden rustig opgebouwd. Zo kun je jezelf op een plezierige manier ontwikkelen en in je kracht komen te staan.
Je lichaam werkt als spiegel voor de ziel, de weg van de minste weerstand.

Staat jou workshop hier niet bij? Op verzoek kom ik graag naar je school of plaats voor het onderwijzen van Tai Chi vormen en technieken.
Of maak een afspraak voor privé training. Neem contact op met Judith voor informatie, mogelijkheden en voorwaarden.

Ba Duan Jin

18 Tai Chi Chi Kung bewegingen 11 juni 2022

Een fijne set oefeningen deinend op de golfen van de zee. Een continue wisseling van Yin en Yang.

Sabel

Tai Chi Sabel 12 juni 2022

Een Tai Chi Sabel vorm. Het gebruik van authentieke wapens binnen Tai Chi geeft extra kracht en verfijning aan de normale Tai Chi bewegingen.

Push Hands

Pushing Hands 2 juli 2022

Oefeningen in tweetallen, test je gronding, houding en balans, zelf coaching methode door Judith van Drooge.

Tai Chi stok

Tai Chi Stok 3 juli 2022

Stok vorm inclusief de Zhu Dao Chi Kung “de weg van bamboe”

klankreis

Klankmeditatie 14 oktober 2022

Een unieke ervaring met klanken die diep resoneren in je lichaam. Klankreis en meditatie door Judith van Drooge (Inner Touch Tai Chi) en Gerrit Snellenburg (Klankresonantie Zwolle).

meditatie

Maditatie moment

Visualiserende ontspanningsmeditaties, intuïtieve ontwikkeling, geluidsopnames
via WhatsApp ontvangen. Ingesproken tijdens live sessies door Judith van Drooge.

WereldTaiChiDag

Wereld Tai Chi dag Zwolle 29 april 2023

Tai Chi festival in Zwolle van 11 tot 14 uur in Park de Wezenlanden. We vieren deze dag Wereld Tai Chi Dag. Over de hele wereld doen mensen deze dag Tai Chi zodat er een golf van positieve vredige energie over de aarde gaat. Energie opdoen in de Global Tai Chi wave. Tune in waar je ook bent. Wij zetten de juiste mind-set neer en nodigen je uit om positieve vibes door je heen te laten stromen, ontvangen en doorgeven. Wees die druppel in de oceaan, samen één. One world … One breath, is het wereldwijde motto! Samen bewegen als een school vissen, een zwerm vogels. Houd de datum vrij en kom met ons genieten van dit oplaad moment. Meerdere leraren en Tai Chi scholen zullen aanwezig zijn in het park, het wordt een feest van (h)erkenning, verrassing, verscheidenheid, uitwisseling en TAI CHI. Kijk voor een indruk van ons festival op www.wereldtaichidag.nl

Workshop Chi Kung / Qigong in Zwolle

Nog géén datum voor jou workshop?

Buiten of binnen les, vrij bewegen en ademen, door Judith van Drooge.

Als je graag een workshop Stok, Zwaard, Sabel, Waaier, Pushing Hands, Chi Kung wilt volgen mail Judith zodat er met andere belangstellenden een gepaste datum geprikt kan worden.